OFERTA DE SERVEIS

Serra Cat

Distribució de flors, plantes i complements a tot Catalunya i Catalunya nord. Directament amb els nostres vehicles i en qualsevol format: caixes, carri, euro palets o palets. També logística inversa cap a la nostra zona.

Recepció a les nostres instal·lacions o recollida a les comercials el dia anterior a la seva distribució.

Entreguem dimarts i dijous a Girona i Perpignan, dimecres a Tarragona i Lleida i dimecres a Barcelona ciutat i cada dia a Barcelona província.

 

Serra Illes

Distribució de flors, plantes i complements a les illes Balears. A Palma de Mallorca amb vehicles propis i, a Eivissa i Menorca, amb empreses col·laboradores de tota confiança. En qualsevol format: caixes, carri, euro palets o palets. També logística inversa cap a la nostra zona.

Recepció a les nostres instal·lacions o recollida a les comercials el mateix dia de sortida (embarcaments a la nit), i distribució a destí l’endemà.

Sortides diumenge, dilluns, dimecres i dijous a Palma i Eivissa. Dimecres a Menorca.

Recepció de mercaderies nacionals i internacionals i magatzematge

A TRANSDISTSERRA S.L. rebem mercaderies procedents de la resta d’Espanya o de la Unió Europea per distribuir a Catalunya o les Illes, o per a clients de la zona que no tenen bon accés al transport de gran tonatge. Actualment som punt de descàrrega de mercaderies amb orígens com ara Holanda, Alemanya, Itàlia, França, països Bàltics, Illes Canàries, Andalusia o Galicia.

Disposem de fred industrial per les mercaderies que ho necessiten, magatzematge cobert o a l’aire lliure. Dins les nostres instal·lacions gestionem les delegacions a Catalunya de diverses empreses de torbes i complements del sector de l’horticultura, i col·laborem amb el magatzematge d’altres empreses.

Connexió Mercabarna

Servei diari a Mercabarna, des dels nostres inicis, tant de fruites i verdures de productors de la zona com de flors (connexió amb Aliaguilla de Transport nacional) o plantes.

Servei diari des de Mercabarna cap a la nostra zona, per majoristes de fruita o majoristes de flor (connexió amb Aliaguilla de Transport nacional).

Càrregues completes

En l’àmbit de Catalunya (fins a Perpignan) i Balears, càrregues completes porta a porta, o recepció a les nostres instal·lacions de diversos productors / comercials per realitzar una càrrega completa al client.

Disposem de diferents mides de camió, des de 16cc, i de gran flexibilitat horària.

Estudi personalitzat

Molt anys d’experiència avalen la nostra feina i coneixement de la logística d’un sector tan especialitzat com el de l’horticultura. Això ens permet poder donar solucions altament eficients i a mida.

Contacti amb Serra Transports des d’aquí i l’atendrem encantats.